Szolgáltatások

FRÖCCSÖNTÉS

title

 

 

saluxto.hu termekek 217

 


Vállalkozásunk fő tevékenysége a műanyag fröccsöntés, majd a legyártott alkatrészek ipari összeszerelése. A technológiával igen komplex formák állíthatók elő, ráadásul a gyártás során keletkező hulladék újból felhasználható. A technológia másik jelentős előnye, hogy rendkívül könnyen automatizálható folyamatokból áll, ezáltal nem szükséges állandó munkaerőt fenntartani a gépek üzemeltetéséhez.

 

 

saluxto.hu termekek 188

 


Rendszeresen karbantartjuk és folyamatosan korszerűsítjük gépparkunkat, továbbá alkalmazkodunk a megrendelői kör igényeihez. A gyártási folyamatokat a legmodernebb CNC vezérlésű, robottal támogatott termék eltávolítás és mozgatás segíti. Termelő gépeinket egytől-egyig a piacvezető Engel vagy Battenfeld gyártóktól szerezzük be. A másik kiemelkedő divíziónk a fröccsöntőszerszámgyártás, amely 2016-ban indult útjára.

Ahogy a többi részlegünkön, itt is a jól képzett szakembereink tervezik és valósítják meg a vevői kívánalmaknak megfelelő termékeket. Az elkészült szerszámokat a saját, magas minőségű fröccsöntő gépeinken üzemeljük be és végezzük el rajtuk a finomhangolást. Ezt követően pedig bemutatjuk megrendelőinknek a kész munkadarabot.

saluxto.hu gyar femmegmunkalo


A tesztekhez és a beüzemeléshez a japán gyártású Matsuura Lumex szerszámmegmunkáló központot, vagyis egy 3D-s fémnyomtatót használunk. Ebből a kifinomult készülékből mindössze 15 darab található világszerte: 10 darab Japánban, 4 az Egyesült Államokban és 1 a Saluxto Kft., vagyis a mi tulajdonunkban, a ságvári telephelyünkön.

 

SALUXTO

saluxto.hu favicon

DMC Firewall is a Joomla Security extension!
X

Right Click

No right click

Mint minden weboldal, a saluxto.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz.