+36 20/852-1690 info@saluxto.hu

Szolgáltatások

A gyártástól az összeszerelésig, a karbantartástól a korszerűsítésig.

 

Értéknövelő gyártás és összeszerelés

A gyártási folyamat alatt mindvégig szem előtt tartjuk az elérhető maximális minőséget: a fröccsöntéstől kezdve, az összeszerelésen át 24 részlegen zajlik a munka, majd egy teljes ellenőrzéssel ér véget. LEAN szemléletünknek köszönhetően pedig javul a hatékonyságunk, illetve a termelékenységi mutatónk rekordjait rendre megdöntjük.

Több, mint 10 éves tapasztalat

Vállalatunk 2007-es alapítása óta foglalkozik fő tevékenységével 

LEAN szemlélet

Javul a hatékonyságunk, illetve a termelékenységi mutatónk rekordjait rendre megdöntjük

ISO 9001&14001

2015 óta rendelkezünk a minőségbiztosítási és környezetvédelmi tanúsítványokkal, ezzel is biztosítva az ügyfeleinknek a magas színvonalat

Fröccsöntés

Vállalkozásunk fő tevékenysége a műanyag fröccsöntés, majd a legyártott alkatrészek ipari összeszerelése. A technológiával igen komplex formák állíthatók elő, ráadásul a gyártás során keletkező hulladék újból felhasználható. A technológia másik jelentős előnye, hogy rendkívül könnyen automatizálható folyamatokból áll, ezáltal nem szükséges állandó munkaerőt fenntartani a gépek üzemeltetéséhez.

Műanyag fröccsöntés

Akár 2 komponensű professzinális fröccsöntés minden igényt kielégítve

Rendszeres karbantartás

Alkalmazkodunk a megrendelői kör igényeihez

Ipari összeszerelés

Komplex elektronikai alkatrészeket szerelünk össze 

Folyamatos korszerűsítés

Termelő gépeinket egytől-egyig a piacvezető Engel és Battenfeld gyártóktól szerezzük be

Értéknövelő logisztika

Hatalmas raktárcsarnokunk 2013-ban épült 1763 m2 alapterületen és elsőrendű logisztikai technikával lett felszerelve: teljes egészében soros, mintegy 4500 paletta kapacitású bejárható (drive-in) állványrendszerrel rendelkezik, ami kifejezetten átlátható. Így nem csak a saját gyártású, de az ügyfeleink által ránk bízott árukat is biztonságosan, jól elkülönítve tudjuk tárolni, amelyeket gyorsan rendelkezésre tudjuk bocsátani. Az áruk sérülésmentes mozgatása csúcsminőségű anyagmozgató gépekkel történik, az áruátvételi és kiadási folyamatok pedig mennyiségi és minőségi átvizsgálással zajlanak. Nálunk magától értetődő, hogy minden egyes árut, terméket vonalkóddal látunk el, amelyeket 5 db Chipherlab szkennerünk segítségével azonosítunk. Mindazonáltal a teljes készletnyilvántartást és hozzá kapcsolódó folyamatokat SAP vállalatirányítási rendszerrel kontrolláljuk.